E-shop má nyní dovolenou a Vaše objednávka bude zabalena 15. 5. Využijte proto akce DOPRAVA ZDARMA při nákupu nad 500 Kč.

DIY: Vyrobte si zrcadlo ve stylu boho

Jednoduchá, přesto velmi efektní dekorace. Vyrobte si dekorativní zrcadlo z přírodních materiálů, které zapadne do minimalisticky i bohémsky laděného interiéru. Vynikne v předsíni, zútulní obývací pokoj i ložnici. Jsou přírodní materiály vaše oblíbené, máte místo na zdi a šikovné ruce? Pak vám nic nebrání si toto zrcadlo vyrobit také!
 
 
 
 

Co budete potřebovat?

- přírodní lýko (100g)
- kovový kruh (30 cm)
- zrcadlo (30 cm)
- nůžky
- tavicí pistol s náplněmi
 
A pak už jen toto video s návodem! :) 
 

TIP!

Vytvořte si vlastní variaci této dekorace - hodilo by se vám zrcadlo větší nebo naopak menší? Zvolte podle toho rozměr zrcadla a kovového kruhu. U něj myslete na to, že musí být stejně velký anebo o fous menší než samotné zrcadlo. A Podobně si lze hrát i s lýkem - zastřihnutím na kratší délku vytvoříte decentnější vzhled a naopak čím delší jednotlivé části lýka necháte, tím extravagantnějšího stylu docílíte.
 
Udělejte si radost něčím novým, originálním a hlavně vlastnoručně vyrobeným. ♥
 
 
Baví vás ruční tvorba a chcete se naučit něco nového? Mrkněte na naše DIY kreativní sady a naučte se vyrábět vlastní macramé dekorace!
 
 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz