Více než super potraviny

Jiné produkty, stejné myšlenky. Je nám ctí, představit vám našeho parťáka a oblíbence. Tady by se možná hodilo použít "našeho parťáka a oblíbence - Martina". Nicméně o něm tento článek tak úplně nebude (promiň, Martine). Superpotraviny - Naturalis, to je oč tu běží. Shodou náhod právě Martinův e-shop.

Poctivost, originalita, ekologický přístup, lokálnost, láska k přírodě, důraz na kvalitu a design. Připomíná vám to něco? Je to jen krátký výčet toho, co má Aesta a Naturalis společného. Taky bezpochyby sen dělat malé - velké věci, přinášet lidem radost a něco speciálního. A spolu s tím snad i nějaké ty hodnoty.

Zdravá strava a bio kosmetika. To je Naturalis ve zkratce.

Stále rozšiřující se sortiment v současnosti nabízí snad vše od zelených potravin, superpotravin, čajů a čokolád až po přírodní kosmetiku a produkty čínské medicíny. Jednoduše je to přesně ten typ e-shopu, kde je obtížné zůstat jen s jednou jedinou věcí v košíku. Buďte si jistí, že produkty vás zlákají nejen svým složením, ale taky designem a především svou kvalitou. V Naturalis vám totiž nabídnou jen to nejkvalitnější. Například i díky tomu, že spolupracují s farmáři po celém světě. S těmi, kteří ví přesně, co dělají. A nekonečné množství certifikátů jakosti jsou toho důkazem.

Tento e-shop je jedinečný kromě jiného právě tím, že u každého produktu přesně víte, co kupujete. Dozvíte se složení, jak byly jednotlivé části produktu získány a kde byly vypěstovány, vše o způsobu zpracování i zdravotních účincích. Dlouhé hodiny můžete strávit pročítáním blogu či knižního seriálu, v němž se dozvíte spoustu zajímavostí, faktů a tipů - třeba právě o tom, jak pečovat o své zdraví.

Je jasné, že v Naturalis zajíce v pytli nekoupíte. Dárek svým blízkým nebo sami sobě ale rozhodně - ať už to bude dárek pro zdraví, chuťové pohárky nebo krásnou pleť.

 

A tip na závěr? Přemýšlejte co a od koho kupujete. A pokud to jde, dejte přednost českým firmám, které to dělají hlavně srdcem. Má to smysl.



Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz